Pivo 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sarajevo Beer Festival @ Facebook Instagram
    Početna O nama O pivu Arhiva Fotogalerija Učesnici/sponzori festivala
     
 
 
     
 
Sarajevo Beer Festival 2012
 
Sarajevo Beer Feastival Team Vam s ponosom predstavlja : Prvi Sarajevo Beer Festival!
Festival će se održati 08. i 09. juni 2012. godine na prostoru ”Metalac” Sarajevo. Na festivalu učestvuje 14 pivarskih brendova i brendovi prehrambene industrije.
Beer Festival ima za cilj promociju pivskih brendova u Bosni i Hercegovini, koji će posjetiteljima tokom dva ljetna dana pružiti priliku za osvježenje uz vrhunski kulturno –zabavni dio.

Pored bogatog muzičkog sadržaja u pauzama između koncerata biti će upriličene razne pivske takmičarske igre za sve posjetioce BF-a. Igre će se održavati na main stage-u tokom dana ,a finale u pauzama između koncerata (više informacija na oficijelnoj stranici festivala www.sarajevobeerfestival.com ). Predstavnici pivske industrije u Bosni i Hercegovini će zajedno sa sponzorima i prijateljima Festivala pored promocije pive biti nosioci kampanje “NE PIJ DOK VOZIŠ“, te će putem adekvatno osmišljenih poruka putem medija biti sastavni dio Beer Festivala kako bi se ukazalo i na društveno odgovorno poslovanje pivskih industrija u BiH.
Projekat je pod pokroviteljstvom Grada Sarajevo i Općine Centar Sarajevo. Generalni televizijski pokrovitelj je PINK BH, radijski pokrovitelj je RSG.
 
Line up:
08. Juni:
TBF / Partibrejkersi
09.Juni:
Ramo Amadeus / Zoster
Koncerti počinju u 20.00h.

Dnevni program će biti popraćen :
Live DJ nastupima / DJ FOCHO / EL MANO
Satnica dnevnog programa:
12.00h / 19.30h.
 
U okviru dnevnog sadržaja posjetioci će imati priliku da sudjeluju u brojnim takmičarskim igrama.
”After parties” festivala će se održavati u Clubu UNDERGROUND sa početkom u 00.00.h
 
Klix Radio Antena Radio Mix Gracija Europlakat BH